Tässä on kuva Tauno ja Tiina Talitintin kodista. Uusi kuva otetaan minuutin välein. Jos kuva ei vaihdu itsestään, niin paina F5 tai klikkaa tästä.

Missä se on?

Tämä pönttö sijaitsee Oulunsalossa, omakotitalon pihalla. Koivupölkkyyn on porattu 8,5 cm reikä ylhäältä ja 2,8 cm reikä kylkeen. Ledivalot sisälle, kamera kattoon ja harjakatto päälle.

 

Lintukameroita

Tämä www.talitintti.com perustettiin jo vuonna 2006 oman pihapöntön tapahtumien esittelyä varten. Viime vuodet on oman pöntön tarkkailu ollut tauolla, mutta sivuilta löytyy vanhoja kuvia ja videoita. Ja lisäksi linkkejä muihin lintukameroihin täällä.

Luontokuvia

Luontokuvia ja kuvauksia luonnosta esitellään näillä sivuilla monella tavalla.Valokuvat ovat varmaan havainnollisin esitystapa, eli niitäpä löytyy sekä Suomesta että muualta maailmasta. Osa kuvista on sivuston ylläptäjien ja avustajien itse ottamia.

Luontoaiheinen Blogi

Blogisti on Ikänsä aitoa luontoa arvostanut ja luonnon keskellä elänyt kirjoittamisen ammattilainen, jolla on myös paljon tietoa linnuista ja muista metsän elävistä. Näemme täällä ajatuksiakin aiheuttavia kirjoitelmia, joissa tarkastellaan ihmisen ja luonnon välistä suhdetta.

Anna käyttäjätilisi sähköpostiosoite. Käyttäjätunnuksesi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Kirjaudu

Kirjaudu sivustolle, jos sinulla on jo tunnus. Uuden käyttäjän rekisteröityminen ei ole mahdollista.

Kaikki kirjoitukset

Go to top
JSN Gruve 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework